Σας ενημερώνουμε ότι οι Βιβλιοθήκες του ΕΛ.ΜΕ.ΠΑ. σε εφαρμογή της Κοινής Υπουργικής Απόφασης με θέμα «Έκτακτα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας από τον κίνδυνο περαιτέρω διασποράς του κορωνοϊού COVID-19» (ΦΕΚ 4829/τΒ΄/2-11-2020) και απόφαση της Πρυτανείας,  θα λειτουργούν με τους παρακάτω όρους για τις αντίστοιχες υπηρεσίες:

Δανεισμός – Επιστροφή τεκμηρίων: δεν πραγματοποιούνται κινήσεις δανεισμού και επιστροφών.

Διαδανεισμός: δεν πραγματοποιούνται αιτήματα διαδανεισμού.

Σεμινάρια πρωτοετών: Τα σεμινάρια εγγραφής στη Βιβλιοθήκη γίνονται ηλεκτρονικά εξ αποστάσεως. Πληροφορίες για δηλώσεις συμμετοχής  θα βρείτε στις Ανακοινώσεις.

Εύδοξος: Οι δηλώσεις συγγραμμάτων για το χειμερινό εξάμηνο θα ολοκληρωθούν στις 22/11/2020 – Η διανομή τους θα ξεκινήσει στις 23/11/2020 και θα ολοκληρωθεί στις 11/01/2021.

Προσοχή!: Μπορείτε να προχωρήσετε στη δήλωση μαθημάτων ακόμα και αν έχετε εκκρεμότητες με τον Εύδοξο. Δεν μπορείτε όμως να δηλώσετε ξανά βιβλία που είχατε παραλάβει.

Κατάθεση πτυχιακών εργασιών: η κατάθεση των πτυχιακών/μεταπτυχιακών εργασιών γίνεται εξ αποστάσεως.  Μπορείτε να δείτε  τη διαδικασία  στην ιστοσελίδα μας Ιδρυματικό Καταθετήριο

Διαγραφή από τη Βιβλιοθήκη : η διαδικασία διαγραφής χρηστών Βιβλιοθήκης γίνεται εξ αποστάσεως μέσω δια λειτουργικότητας των συστημάτων Γραμματείας και Βιβλιοθήκης.

Αναγνωστήρια – H/Y: Τα αναγνωστήρια δεν λειτουργούν καθώς και η πρόσβαση σε Η/Υ.

Λόγω των περιοριστικών μέτρων δεν επιτρέπετε η είσοδος στη Βιβλιοθήκη. Το προσωπικό ασφαλείας θα σας εξυπηρετεί σε περιπτώσεις επείγουσας ανάγκης από τον προθάλαμο. Χτυπήστε το κουδούνι της Βιβλιοθήκης.

Ωράριο λειτουργίας προσωπικού ασφαλείας 8:00 – 15:00