Ιδρυματικό Καταθετήριο

 

Το  Apothesis είναι το  Ιδρυματικό  Αποθετήριο  της Βιβλιοθήκης του Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου και αναπτύχθηκε στα πλαίσια του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ψηφιακή Σύγκλιση» του ΕΣΠΑ 2007-2013.

Σκοπός του είναι η συλλογή, η οργάνωση, η ανάδειξη και η διατήρηση της πνευματικής παραγωγής των μελών της ακαδημαϊκής Κοινότητας

Το υλικό που περιλαμβάνει είναι οργανωμένο σε συλλογές και αποτελείται από πτυχιακές και μεταπτυχιακές εργασίες των φοιτητών του Πανεπιστημίου, ακολουθώντας τα πρότυπα ανοικτής πρόσβασης όπως έχουν καθιερωθεί σε διεθνές επίπεδο.

 

Ενημερωθείτε για την διαδικασία ηλεκτρονικής κατάθεσης πτυχιακών / μεταπτυχιακών εργασιών και διδακτορικών διατριβών

 

Για να περιηγηθείτε στο Ιδρυματικό Αποθετήριο «Apothesis»  ακολουθήστε  τον παρακάτω σύνδεσμο :

apothesis.hmu.gr  

Πληροφορίες : Μαρία Χετζάκη

  irepository@hmu.gr                    Free Call Us Cliparts, Download Free Call Us Cliparts png images, Free ClipArts on Clipart Library  2810-379149,  379827

 

Έντυπα

Πολιτική του ιδρυματικού Καταθετηρίου   

Προϋποθέσεις κατάθεσης πτυχιακών / μεταπτυχιακών εργασιών και διδακτορικών διατριβών

 

Χρήσιμοι σύνδεσμοι

Open Access Directory – OAD λίστα όλων των αποθετηρίων ανα θέμα

Openarchives – Διαδικτυακή πύλη αναζήτησης σε ελληνικό επιστημονικό περιεχόμενο

 

 

Σύμφωνα με το Νόμο 2121/1993  το ψηφιακό περιεχόμενο του Apothesis προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα και υπόκειται στις διατάξεις της ισχύουσας νομοθεσίας περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων. Η πρόσβαση σε αυτό προσφέρεται μόνο για προσωπική, εκπαιδευτική ή ερευνητική χρήση. Απαγορεύεται η συστηματική αποθήκευση ή /και εκτύπωσή, μετάφραση του καθώς και οποιαδήποτε εμπορική χρήση του.