Ιδρυματικό Καταθετήριο

COVID-19  Αλλαγή στον τρόπο κατάθεσης των πτυχιακών και μεταπτυχιακών εργασιών.

ΠΡΟΣΟΧΗ!!!  Μην προχωρήσετε στην υποβολή τεκμηρίου (πτυχιακής/μεταπτυχιακής εργασίας) στο Ιδρυματικό Καταθετήριο “Apothesis”

Ενημερωθείτε για την  διαδικασία κατάθεσης πτυχιακής/μεταπτυχιακής εργασίας.

 

Το  Apothesis https://apothesis.lib.hmu.gr/ είναι το  Ιδρυματικό  Καταθετήριο  της Βιβλιοθήκης του Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου και αναπτύχθηκε στα πλαίσια του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ψηφιακή Σύγκλιση» του ΕΣΠΑ 2007-2013.

Σκοπός του είναι η συλλογή, η οργάνωση, η ανάδειξη και η διατήρηση της πνευματικής παραγωγής των μελών της ακαδημαϊκής Κοινότητας

Το υλικό που περιλαμβάνει είναι οργανωμένο σε συλλογές και αποτελείται από πτυχιακές και μεταπτυχιακές εργασίες των φοιτητών του Πανεπιστημίου, ακολουθώντας τα πρότυπα ανοικτής πρόσβασης όπως έχουν καθιερωθεί σε διεθνές επίπεδο.

Διαβάστε προσεκτικά τις Προϋποθέσεις κατάθεσης πτυχιακών και μεταπτυχιακών εργασιών για τη μορφή που πρέπει να έχουν οι εργασίες προκειμένου να αναρτηθούν στο καταθετήριο.

Ο έλεγχος λογοκλοπής γίνεται με το εργαλείο Turnitin.

Για να αποκτήσετε πρόσβαση στο Ιδρυματικό Καταθετήριο «Apothesis»  ακολουθήστε  τον παρακάτω σύνδεσμο :

 apothesis.lib.hmu.gr

  irepository@hmu.gr

Έντυπα

Οδηγίες χρήσης Apothesis

Πολιτική του ιδρυματικού Καταθετηρίου   

Σύμφωνα με το Νόμο 2121/1993  το ψηφιακό περιεχόμενο του Apothesis προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα και υπόκειται στις διατάξεις της ισχύουσας νομοθεσίας περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων. Η πρόσβαση σε αυτό προσφέρεται μόνο για προσωπική, εκπαιδευτική ή ερευνητική χρήση. Απαγορεύεται η συστηματική αποθήκευση ή /και εκτύπωσή, μετάφραση του καθώς και οποιαδήποτε εμπορική χρήση του.

 

Χρήσιμες πληροφορίες

Open Access Directory – OAD λίστα όλων των αποθετηρίων ανα θέμα.