Κορονοϊός: Πώς δημιουργήθηκε το λογότυπο του 'Μένουμε σπίτι'

Σας ενημερώνουμε ότι, βάσει της Κοινής Υπουργικής Απόφασης με αρ. Αριθμ. Δ1α/ΓΠ.οικ. 16838 που δημοσιεύθηκε στο Φ.Ε.Κ. 783/τΒ’/10-03-2020, το Ελληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο αναστέλλει την εκπαιδευτική του λειτουργία για το χρονικό διάστημα από 11-3-2020 έως 10-5-2020  ΦΕΚ1293/τ. Β’/10.04.2020 [pdf],.

H Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησης ανακοινώνει ότι:

Δανεισμός:

Αναστέλλονται οι δανεισμοί, διαδανεισμοί και οι επιστροφές  βιβλίων  έως 10 Μαίου 2020.

Αναστέλλονται όλες οι εκπαιδευτικές, πολιτιστικές δραστηριότητες που λάμβαναν μέρος στο χώρο της βιβλιοθήκης έως τις 10 Μαίου 2020.

Apothesis : Κατάθεση Πτυχιακών/Μεταπτυχιακών εργασιών : Οι πτυχιακές και μεταπτυχιακές εργασίες αποστέλλονται με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο στο irepository@hmu.gr,  εφόσον έχει γίνει η παρουσίασή τους. Επίσης ο φοιτητής συμπληρώνει τη Βεβαίωση κατάθεσης πτυχιακής εργασίας /  Βεβαίωση κατάθεσης μεταπτυχιακής εργασίας  και την αποστέλλει στο irepository@hmu.gr. Η βεβαίωση αυτή αποστέλλεται με ευθύνη της Βιβλιοθήκης στη Γραμματεία του φοιτητή.

Εύδοξος: Όσοι φοιτητές έχετε παραλάβει παράτυπα βιβλία από τον Εύδοξο και πρέπει να τα επιστρέψετε, μπορείτε να μας στείλετε τα παρακάτω στοιχεία για να το ρυθμίσουμε. Υποχρεούστε, μετά την άρση αναστολής λειτουργίας του Πανεπιστημίου, να προσκομίσετε τα βιβλία στη Βιβλιοθήκη για να ολοκληρωθεί τη διαδικασία.Στείλτε email στο nikit@hmu.gr με τα εξής στοιχεία : α.φωτογραφία της ακαδημαϊκής σας ταυτότητας (πάσο) και των όψεων. β.Τον τίτλο και τον συγγραφέα του βιβλίου/ων που οφείλετε.  γ.Το κινητό ή σταθερό σας τηλέφωνο για να επικοινωνήσουμε μαζί σας.

Σεμινάρια πληροφοριακής παιδείας: Οι φοιτητές που θέλουν να παρακολουθήσουν σεμινάριο χρήσης βιβλιοθήκης θα μπορούν να εγγραφούν στην google form που είναι στην Υποστήριξη και Εκπαίδευση χρηστών ή να δηλώσουν συμμετοχή στο e-mail nikit@hmu.gr. Θα παρακολουθήσουν το σεμινάριο μέσω πλατφόρμας σύγχρονης εκπαίδευσης zoom την ημέρα και ώρα που έχουν δηλώσει. Για ερευνητική βιβλιογραφία και αναζήτηση πηγών απευθυνθείτε στο e-mail: nikit@hmu.gr

Για το Γραφείο Εκδόσεων & Εκτυπώσεων απευθυνθείτε στο e-mail: katagel@hmu.gr ή στο LibHer@hmu.gr ή στο τηλ.2810 379330

Μπορείτε να ενημερώνεστε από τα Νέα στη σελίδα της Βιβλιοθήκης lib.hmu.gr ή το facebook και να επικοινωνείτε με το αντίστοιχο  e-mail της Βιβλιοθήκης.

Μένουμε σπίτι και αξιοποιούμε τις σύγχρονες τεχνολογίες. Για να είμαστε όλοι Υγιείς!