Σήμερα Δευτέρα 16/1/2023 ξεκίνησε η δοκιμαστική περίοδος πρόσβασης στην βάση δεδομένων Statista. Η πρόσβαση θα είναι ανοικτή μέχρι τις 18/3/2023.

«Η Statista είναι μία από τις μεγαλύτερες πλατφόρμες στατιστικών και δεδομένων αγοράς στον κόσμο, δημοφιλής επειδή ταιριάζει στον σημερινό τρόπο εργασίας. Μπορείτε να φανταστείτε μια μηχανή αναζήτησης που φτάνει μόνο σε έγκυρες πληροφορίες από αξιόπιστες πηγές, της οποίας την κλίμακα και την εμφάνιση μπορείτε να προσαρμόσετε σε πολλές περιπτώσεις και να την εφαρμόσετε στη ροή εργασίας σας με μερικά κλικ. Όλο το περιεχόμενο εμφανίζεται με περιεκτικό τρόπο και η πλατφόρμα επιτρέπει μια διαισθητική πλοήγηση για να εστιάζετε στην έρευνά σας. Η Statista επιτρέπει την πρόσβαση σε περισσότερα από 1,5 εκατομμύρια στατιστικά στοιχεία, outlooks, reports, και infographics και τη δική μας έρευνα για 80.000 θέματα από περισσότερες από 22.500 πηγές.»

Οδηγίες πρόσβασης:

Απλά πληκτρολογείτε www.statista.com ενώ είστε συνδεδεμένες/οι στο δίκτυο / VPN του Πανεπιστημίου.

Μόλις εισέρχεστε θα δείτε ένα μήνυμα καλωσορίσματος δίπλα από το logo της Statista : “Welcome HMU”. Δεν χρειάζεται log in/registration.

Σχετικό βίντεο μπορείτε να δείτε εδώ