Η Βιβλιοθήκη & Κέντρο Πληροφόρησης μετά το β-ραντεβού εγκαινιάζει την υπηρεσία β-ραντεβού live !

Στόχος της υπηρεσίας είναι η εξυπηρέτηση των μελών της Βιβλιοθήκης και γενικότερα του Πανεπιστημίου που δεν μπορούν  να επισκεφτούν  το  χώρο της Βιβλιοθήκης με φυσική παρουσία.

Οι χρήστες της υπηρεσίας θα δηλώνουν τα ερωτήματα τους και θα εξυπηρετούνται σε πραγματικό χρόνο. Η σύνδεση θα γίνεται μέσω τηλεδιάσκεψης (google meet)  και έπειτα από καθορισμένο ηλεκτρονικό ραντεβού, την ημέρα και ώρα που σας εξυπηρετεί, με υπάλληλο της Βιβλιοθήκης.

Σκοπός της υπηρεσίας είναι να παρέχουμε εξατομικευμένη βοήθεια στους χρήστες μας, σε πραγματικό χρόνο απόκρισης, κάνοντας χρήση ενός εύκολου εργαλείου με δυνατότητα διαμοιρασμού οθόνης. Η υπηρεσία απευθύνεται σε οποιονδήποτε χρειάζεται μια εξιδεικευμένη πληροφορία από τη βιβλιοθήκη.

Η υπηρεσία β-ραντεβού live είναι διαθέσιμη από Η/Υ ή το κινητό σας. Απαιτείται να έχετε πρόσβαση στο διαδίκτυο και  ο υπολογιστής ή το κινητό τηλέφωνο σας να διαθέτει μικρόφωνο, ακουστικά και κάμερα.

Το β-ραντεβού online θα κλείνει ένας χρήστης και θα δηλώνει τα ερωτήματά του. Τα ερωτήματα θα αφορούν την συλλογή της βιβλιοθήκης, την βοήθεια για την αναζήτηση των πληροφοριών, την διαχείριση της βιβλιογραφίας, θέματα πνευματικής ιδιοκτησίας και σχεδιασμού έρευνας. Η υπηρεσία δεν αφορά εξυπηρέτηση ερωτημάτων σχετικά με την λειτουργία της βιβλιοθήκης όπως δανεισμός, επιστροφή βιβλίων, ωράριο λειτουργίας,  εκτυπώσεις και άλλες πληροφορίες που αναφέρονται στην ιστοσελίδα μας.

  • Η υπηρεσία είναι διαθέσιμη κάθε Δευτέρα, Τετάρτη, Παρασκευή από 09:00 -10:00 πμ
  • Η διάρκεια του κάθε ραντεβού είναι 15 λεπτά.
  • Για να κλείσετε το  ραντεβού σας επιλέξτε το σύνδεσμο β-ραντεβού-live   
  • Από εκεί θα κατευθυνθείτε στην πλατφόρμα κράτησης β-ραντεβού online και θα ακολουθείτε τα βήματα που εμφανίζονται στην οθόνη σας.
  • Στο e-mail σας θα λάβετε τον σύνδεσμο της τηλεδιάσκεψης, με την ημερομηνία και την ώρα που έχετε επιλέξει.

Αν θέλετε να ακυρώσετε το ραντεβού σας ενημερώστε μας εγκαίρως στο email nikit@hmu.gr